Libento James

De Borstkolf Libento James is een krachtige kolf met 4 fasen en is gemakkelijk te bedienen. Bestel op ieder moment jouw eigen complete set of losse onderdelen in onze webshop!

Libento James

Libento James borstkolf

1e fase is massage en na 45 seconde valt de kolf in de;
2e fase extra kracht en zuigreflectie na 45 seconde valt de kolf in de;
3e fase nog extra kracht en zuigreflectie  na 45 seconde valt de kolf in de;
4e fase nog extra kracht en zuigreflectie in deze fase blijft de kolf

Wil je nog meer kracht? Je kunt de borstkolf handmatig regelen door de + regelaar in te stellen tot fase 9. Kolven moet niet pijnlijk zijn, het moet een aangenaam gevoel zijn en dan komt de melk toevoer ook het beste op gang. Na 30 minuten valt de kolf uit. Zie het digitale klokje op de kolf.

Diverse links:

Prijslijst
Veelgestelde vragen

Borstkolf huren

Wil je een Libento James borstkolf huren? De borg van de James kolf inclusief adapter bedraagt € 50,00. Daarnaast betaal je aan huur € 1,50 incl. BTW per dag. Let op! Hierbij hoort een duo afkolfset. Deze is NIET standaard inbegrepen.

Libento James borstkolf huren
Libento James borstkolf huren

Onderdelen bestellen

Heb je onderdelen voor de Libento James borstkolf nodig? Bestel ze gemakkelijk via de webshop. Klik op onderdelen bestellen om direct naar het overzicht te gaan van alle onderdelen van de Libento James borstkolf.

Bekijk onderstaande video’s voor een uitgebreide uitleg over de Libento James en uitleg over het uitkoken van de onderdelen.

De verzendkosten
bedragen €6,00

Rechtstreeks declareren
bij aangesloten verzekeraars

Besteld voor 16:00
volgende werkdag in huis!