Accessoires

Ideale borstkolf accessoires, speciaal ontwikkeld voor de moeder van deze nieuwe tijd. Bestel de Libento draagtas en tepelverzorging crème als accessoires bij jou borstkolf!

Accessoires

Libento Draagtas

Stijlvolle draagtas

De Libento Perfecte Tas 2.0 is speciaal ontwikkeld voor de moeder van deze nieuwe tijd. De tas heeft aan de binnenzijde en buitenzijde veel vakken waar allerlei losse delen apart en goed geschikt in passen. Deze nieuwe tijd tas is niet alleen voor het vervoeren van een borstkolf maar kan altijd ook als laptoptas, boodschappentas of gewoon als tas gebruikt worden. De Libento Perfecte Tas 2.0 is slijtvast en daardoor erg geschikt voor de moderne en veeleisende moeder.

Smart Choices Lanoline

Bestel tepelverzorgingscrème als accessoires bij een borstkolf. Wij verkopen de meest perfecte Smart Choices Lanoline crème. Deze crème is geurloos, smaakloos en heel plezierig smeerbaar. Mede door toevoeging van kokosolie. ( Kokosolie is schimmelwerend ) Een bijzondere toevoeging voor de lanoline crème.

De crème helpt ook tegen eczeem en hand- en voetkloven! Deze crème kan ook heel goed gebruikt worden voor personen met eczeem en hand- en voetkloven. Verbluffende resultaten hebben dit bewezen.

Accessoires crème

Bekijk ook de sieraden op Trend-sieraden.nl

De verzendkosten
bedragen €6,00

Rechtstreeks declareren
bij aangesloten verzekeraars

Besteld voor 16:00
volgende werkdag in huis!